Advies

Burgers van der Wal biedt u ook ondersteuning aan de voorkant. 

Met het maken van 0-metingen, meerjarenonderhoudsplannen en -begrotingen uitgewerkt in meerdere scenario's kunnen wij samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw vastgoed. Bijvoorbeeld met het SMILE model (SMart Investeren in Lagere Energielasten). Dit model biedt woningcorporaties inzicht in de financiële haalbaarheid van voorgenomen duurzaamheidsinvesteringen. 

Wij bieden met Hoekplus Wonen ook een vernieuwend bouwconcept waarbij een hoekwoning uit de jaren '70 kan worden omgebouwd tot twee of drie wooneenheden waardoor de oorspronkelijke eengezinswoning geschikt wordt voor andere doelgroepen. Denkt u hierbij aan mensen met een beperking, bejaarden, eenoudergezinnen. Op deze manier wordt de meestal grijze, monotone wijk weer leefbaar en vitaal. Burgers van der Wal kan u helpen om de geschikte oplossing te vinden voor uw wijk.

Door het in kaart brengen van de bestaande conditie van uw gebouwen en vervolgens samen met u de gewenste situatie te definiëren kijken we naar functionele en financiële doelen. Hierbij nemen we de strategische mogelijkheden van uw vastgoed mee. Integraal en innovatief benaderen, breder kijken dan alleen onderhoud maakt dat toekomstgerichte oplossingen en aanzienlijke besparingen haalbaar worden. Dit geldt voor complete wijken, een appartementengebouw, scholen, zorginstellingen en gemeentelijke gebouwen. 

Burgers van der Wal werkt hier samen met Condiplan BV, Adviseurs Gebouwenbeheer.

Verder heeft Burgers van der Wal adviseurs op het gebied van RGS (Resultaatgericht Samenwerken, EPA-W en PKVW)


dienstenoverzicht

Meer info?

Bel ons op 0314-369280 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Algemene gegevens

Velden met een * zijn verplicht