EPA-W

Wanneer u in de toekomst uw huis wilt verkopen dan moet u daar een energielabel bijvoegen. Niet alleen omdat de wet erom vraagt maar ook omdat de toekomstige kopers willen weten wat de jaarlijkse energiekosten zijn van de woning. Met het nieuwe energiebeleid voor woningen en bedrijfsgebouwen gaat de overheid over tot actie. Zo zal bijvoorbeeld de energiebelasting de komende jaren verder stijgen. Een extra aanslag dus op de portemonnee van woningbezitters en -huurders. Eigenaren en huurders van een onvoldoende geïsoleerde woning zullen nog dieper in de buidel moeten tasten.

Het Energie Prestatie Advies woningbouw, (EPA-W) is een rapport over de mogelijkheden van energiebesparing in uw woning(en). Burgers van der Wal kan in de uitvoering de energetische maatregelen en het planmatig onderhoud combineren.

De EPA-W adviseur van Burgers van der Wal kijkt naar de bouwkundige en installatietechnische aspecten van een woning. Er wordt gekeken naar isolatie, beglazing, tocht, vocht, ventilatie, het leefklimaat en de staat van de woning. Deze situatie gegevens en de verrichte metingen worden doorgerekend en uitgewerkt. Het uiteindelijke rapport bevat de Energie Index van de woning met alle verbetermaatregelen en wat u daarop kunt besparen.


dienstenoverzicht

Meer info?

Bel ons op 0314-369280 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Algemene gegevens

Velden met een * zijn verplicht