Gemeenten

De kosten voor het onderhoud van scholen komen vanaf 1 januari 2015 geheel te liggen bij de schoolbesturen, maar de gemeenten blijven eigenaar van de gebouwen. Voor de gemeenten is het belangrijk dat de gelden voor onderhoud aan de gebouwen goed worden besteed. Zij vragen dan ook aan de schoolbesturen om een gedegen onderbouwde  MJOP (MeerJaren OnderhoudsPlanning) . Burgers van der Wal heeft haar oorspronkelijke rol als bemiddelaar ondergebracht bij Condiplan BV, Adviseurs Gebouwenbeheer. 

Condiplan

De kracht van Condiplan ligt in het strategisch advies. Zij kijken verder dan onderhoud, namelijk ook nar de functionele aspecten van gebouwen en de organisatorische kanten van het beheer. Condiplan stelt uw functionele en financiële doelen centraal. Aan welke eisen en doelstellingen moeten de gebouwen voldoen? Met welk budget wilt u dat bereiken? 

Tijdens de levenscyclus en het beheer van een gebouw worden er veel afwegingen gemaakt en investeringen gevraagd. Door de bouwkundige, installatietechnische, functionele en organisatorische aspecten integraal te benaderen, krijgen we grip op de totale beheerskosten van uw gebouwen.

Natuurlijk kan Burgers van der Wal u verder helpen in het vervolg traject. Bijvoorbeeld via ons servicenummer, 24 uur per dag bereikbaar voor al het onderhoud. Van een defecte verwarmingsketel, verstopt toilet, gebroken ruit tot klemmende deuren en inbraakschade. Eén nummer voor alle ad hoc onderhoudsklussen. 

Waar zitten we al aan tafel?

Gemeente-Doetinchem.jpg      logo-gemeente-berkelland.jpg    logo-gemeente-bronckhorst.png

montferland.jpg    logo-gemeente-zutphen-web-300x300.jpg  logo-gemeente-duiven.jpg  Westervoort_Logo.jpg

Diensten


doelgroepenoverzicht

Meer info?

Bel ons op 0314-369280 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Algemene gegevens

Velden met een * zijn verplicht