Onderwijs

Verzekerd van schoolgericht en economisch onderhoud

Als schoolbestuur moet u ieder jaar opnieuw balanceren met de budgetverdeling. Met resultaatgericht vastgoedonderhoud kan het bestuur gefaseerd, flexibel en strategisch omgaan met het onderhoudsbudget, waardoor er meer speelruimte ontstaat om met de prioriteiten te schuiven. 

24-uursservice 

Met onze 24-uursservice kunnen wij u totaal ontzorgen. Eén telefoonnummer voor al uw onderhoudstechnische vragen. Heeft de verwarmingsketel kuren, is er een raam gebroken, zijn er sloten geforceerd, is het toilet verstopt of klemmen de ramen? U belt en wij zorgen voor reparatie ook wanneer u contracten heeft afgesloten met onderhoudsbedrijven uit de buurt.

Burgers van der Wal heeft de capaciteit in huis om het onderhoud snel uit te voeren, desgewenst in een schoolvakantie. Bij onderhoud binnen schooltijd passen we onze schema's hierop aan. Veiligheid is hierbij een belangrijk aandachtspunt: in de pauzes van onze vakmensen worden verf, gereedschappen en andere materialen veilig opgeborgen.

Burgers van der Wal draagt bij aan een goed onderhouden, prettige en stimulerende schoolomgeving. Onze professionele binnenhuisarchitect geeft gratis advies over kleur- en ruimtegebruik. Verder kunnen wij met u meedenken op het gebied van geluidsdemping, energiebesparing en andere onderwerpen binnen ons vakgebied.

Voor strategisch advies met betrekking tot uw vastgoed adviseren wij u te kijken op www.condiplan.nl.

Diensten


doelgroepenoverzicht

Meer info?

Bel ons op 0314-369280 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Algemene gegevens

Velden met een * zijn verplicht