Zorg

Veranderingen in zorg - veranderingen in vastgoedonderhoud

De ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen in de zorg drukken ook hun stempel op het vastgoedonderhoud. Van onderhoudsbedrijven wordt meer dan alleen technische inbreng gevraagd. Zorginstellingen hebben behoefte aan een onderhoudspartner die enerzijds stabiliteit en continuïteit biedt en die anderzijds open, alert en effectief inspeelt op de veranderende zorgomgeving. Die rol willen we graag voor u invullen.

Er worden nieuwe eisen gesteld aan het bestaande vastgoed. Zorgcentra moeten worden veranderd in verzorgingscentra. Dit vergt nogal wat aanpassingen en inventiviteit. Wat te denken van de extramuralisatie bijvoorbeeld?

Inmiddels hebben we jarenlang ervaring in het onderhoud bij zorginstellingen van onder andere GGNet. Hier worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt tussen personeel en de medewerkers van Burgers van der Wal. Het personeel weet hoe bepaalde cliënten reageren wanneer er afwijkingen optreden in hun dagelijks ritme. Iedere speciale afdeling vraagt andere vaardigheden van onze vakman als mens. Onze jarenlange ervaring bij woningcorporaties maakt dat onze medewerkers vertrouwd zijn met een klantvriendelijke benadering zowel in de planning als in de uitvoering. Onze vaklieden anticiperen elke keer opnieuw door hun manier van werken aan te passen aan de omstandigheden. Daarnaast kennen we de specifieke eisen in de zorg (bijvoorbeeld hygiëne, geluid, de psychische gevoeligheid van sommige cliënten) en weten we hoe we dit kunnen vertalen naar onder andere materialisaties, constructies en kleurstellingen.

Bij zorginstellingen is de ruimte voor onderhoud vaak letterlijk krap. We antwoorden hierop door snel te werken en inventief te plannen, waarbij u zelfs gebruik kunt maken van interactieve timeslots via internet.

Meer over uw mogelijkheden, waaronder gefaseerd onderhoud, leest u in onze brochure Andere tijden voor de zorg

Diensten


doelgroepenoverzicht

Meer info?

Bel ons op 0314-369280 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Algemene gegevens

Velden met een * zijn verplicht