Wonion, Ulft

Wonion en Burgers van der Wal werken al jaren samen op het gebied van Resultaatgericht Samenwerken

Over Wonion

De knelpunten van morgen kun je niet tackelen met de oplossingen van gisteren. Veranderende omstandigheden vragen om een vernieuwende manier van werken en een andere verdeling van mensen en middelen. Wonion wil haar maatschappelijke functie vooruitstrevend en toonaangevend invullen. Vanuit deze ambitie kiest de corporatie voor een innovatieve samenwerkingsvorm met haar onderhoudspartners. Voor het onderhoud van haar totale woningvoorraad ging Wonion een uniek convenant aan met een consortium van vier onderhoudsbedrijven t.w. Burgers van der Wal BV, Jansen Wehl BV, Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud, Te Mebel Schilderwerken Doetinchem BV.

Wonion is een ambitieuze wooncorporatie met circa 4000 woningen in de gemeente Oude IJsselstreek. Dit is ongeveer 25 procent van het totaal aantal woningen in de gemeente. Hiermee is Wonion dé partner op het gebied van verhuur en ontwikkeling van woningen in Oude IJsselstreek.

Wonion biedt goede en betaalbare woningen aan huishoudens in de gemeente Oude IJsselstreek. Daarbij zetten wij ons extra in voor huishoudens die door financiële beperkingen of een zorgvraag geen passende woning kunnen vinden in ons werkgebied. Om betaalbare woningen te kunnen realiseren, investeren wij in duurzaam wonen. Tevens werken wij samen met bewoners en maatschappelijke partners aan leefbare buurten en wijken.

Wonion, Ulft

Opdrachtgevers

Tweets

Volg ons