Over ons

BURGERS VAN DER WAL - 

VASTGOEDONDERHOUD IN ZIJN TOTALITEIT

Burgers van der Wal is uw betrouwbare partner wanneer het gaat om vastgoedonderhoudsbeheer. Onze medewerkers werken al jaren in vaste teams en zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Totaalonderhoud

Burgers van der Wal is gegroeid naar totaalonderhoud. Grootschalige renovatieprojecten worden door Burgers van der Wal onder handen genomen. Projecten waarbij daken en gevels gerenoveerd en geïsoleerd worden en waar KDT's, meterkasten en ketels worden vervangen. 

Lees meer over onze projecten.

Restauratie

Burgers van der Wal is een van de weinige ondernemingen in de branche, die naast totaalonderhoud ook gespecialiseerd is in restauratie van monumentale panden

Wij hebben een volwaardige bouwkundige afdeling in eigen huis. Op die manier bieden wij één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. We noemen het wel de 1 loket gedachte: heldere communicatie, duidelijke afspraken maken én nakomen. De moderne opdrachtgever werkt daarom graag met ons samen.

Resultaatgerichte samenwerking RGS 

Met resultaatgericht onderhoud streeft u specifieke doelen na: resultaten in technisch, esthetisch en functioneel opzicht. Resultaatgericht vastgoedonderhoud, ook wel resultaatgericht samenwerken, is volledig ingesteld op de realisatie van úw doelen! U geeft de parameters aan en wij hebben de resultaatverplichting om deze doelen te realiseren. 

VGO.jpg

Tweets

Volg ons